Επιλογή γλώσσας
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΥΛΙΚΑ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική σελίδαΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αναζήτηση 
 
Λίστα Ενημέρωσης
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
11/9/2017
Yupo Tako- Yupo Static

10/9/2017
ΣΥΝΕΠ Expo Adh.

18/8/2017
Ενοικίαση αράχνες
Χρήστης: [Είσοδος]

 

Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ Μορφές Επικοινωνίας Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1989 από τον Σπύρο Θωμά Τζεβελέκη, ο οποίος υπήρξε διευθυντικό στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης, του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων.

Από τις θέσεις αυτές ο Σπύρος Θωμά Τζεβελέκης διαχειρίστηκε μερικούς από τους σημαντικότερους διαφημιστικούς λογαριασμούς της ελληνικής αγοράς, όπως: ΒΙΟΦΑΡΜ, ΕΒΓΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΑΪΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ, Σ.Ε.Β., ΦΟΥΡΛΗΣ, 3M, BP, COLGATE-PALMOLIVE, ESSO, FORD, HALLS, KAISER, KNORR, PHILIP MORRIS, PHILIPS, PROCTER&GAMBLE, SHELL, UNILEVER, κ.ά.

Στη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ Α.Ε. επιλέγουμε από την διεθνή αγορά και διαθέτουμε στην Ελλάδα πρωτότυπα προϊόντα και πρώτες ύλες που αξιοποιούνται στους χώρους Marketing, Διαφήμισης, Τυπογραφίας, Μεταξοτυπίας, Φωτογραφίας, Επιγραφοποιίας, Εκθέσεων, Ψηφιακής Εκτύπωσης, κ.ά.
Όλα τα προϊόντα / υλικά μας συμβάλλουν σημαντικά στη μετάδοση μηνυμάτων ή την προβολή προϊόντων, για τον λόγο αυτό τα ονομάζουμε ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
 
 
Οι εταιρίες που μας τα προμηθεύουν, σχεδόν όλες κατά αποκλειστικότητα, είναι παγκόσμια από τις κορυφαίες στο είδος τους :
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
         
EMBALL'ISO   Γαλλία   http://www.emballiso.com/
         
FIGRA CLARK   Γαλλία   http://www.figra.com/
         
FLAGMORE   Σουηδία   http://www.flagmore.com/
 GILMAN BROTHERS   ΗΠΑ   http://www.gilmanbrothers.com/
         
ICI-IMAGEDATA   Βρετανία   http://www.ici-imagedata.com/
         
YUPO-OJI YUKA   Ιαπωνία   http://www.superyupo.com/
         
PROMAXX   Γερμανία   http://www.promaxx.de/
         
REGULUS   Γερμανία   http://www.regulus.de/
         
SANDERS MAGNEET SERVICE   Ολλανδία   http://www.magnetservice.com/
         
 
 

Αξίζει να σημειώσετε ότι το 1989, με το πρώτο μας προϊόν, τα ρολλά βινυλίου Flexface®-Φλεξφέις, αλλάξαμε τη μορφή των επιγραφών στην Ελλάδα.

Συνεργάτες της εταιρίας μας, ειδικά εκπαιδευμένοι, είναι πρόθυμοι να σας προτείνουν λύσεις πρωτότυπες, λειτουργικές και οικονομικές ή να εκπαιδεύσουν συνεργάτες σας στην καλύτερη αξιοποίηση των προϊόντων μας. Παράλληλα το μεγάλο απόθεμα προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας καλύπτει σχεδόν πάντοτε τη ζήτηση της αγοράς.

 

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας και θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να ακούσουμε τις απορίες ή τις υποδείξεις σας στις γραμμές επικοινωνίας:

 
Τηλ. : 210 - 92 4 92 92 E-mail : dialektiki@dialektiki.gr
Διεύθυνση :  Καρατάσου 5 Ακρόπολις, Αθήνα 117 42 Σταθμός ΜΕΤΡΟ: Ακρόπολις
   
   
   
   
   
   
   
   
Designed & Developed by GLOBO TechnologiesCopyright © 2007 ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ
0,34375 seconds